Telefon (+4) 021.232.90.88
Contacteaza-ne office@regatta.ro

Stiri & media » Stiri

« Inapoi

18/06/2013

REGATTA REAL ESTATE A CÂŞTIGAT LA ANUALA DE ARHITECTURĂ 2013


Cea de-a XI-a ediţie a evenimentului de gală al Anualei de Arhitectură-Bucureşti a adus pentru REGATTA REAL ESTATE nominalizarea şi primul loc la secţiunea Design/Design de obiect. Lucrare coordonată de arhitectul Robert Zotescu, reprezentantul departamentului de Arhitectură şi Design al companiei, “PO’ARTA”a surclasat prin unicitate şi creativitate toate cele 14 proiecte concurente.

Gala din acest an a reunit la jurizare un număr record, de peste 30 de proiecte înscrise în cele nouă secţiuni: arhitectură/social-culturale, arhitectură/locuinţe, design/amenajări interioare, design/design de obiect, restaurări şi studii şi proiecte. Din dorinţa de a exprima tendinţele europene de revenire la moştenirea culturală specifică fiecărei ţări, tema aleasă în acest an a fost una de actualitate: “Global/Local”.

 

PO’ARTA, un element de design urban unic în Bucureşti

“PO’ARTA” a fost concepută şi proiectată pentru a răspunde cerinţelor clientului Rotenberg Uzunov galeria de artă din Str. Constantin Esarcu nr.1 şi are la baza un mecanism acţionat automat care, în ipostaze diferite, îndeplineşte trei funcţii multiple: asigură siguranţa galeriei, este o pergolă şi în acelaşi timp o reclamă. Astfel, avem de-a face cu un element de design urban menit să creeze un accent vizual în contextul zonei istorice din capitală în care este amplasată, dar care este, în acelaşi timp, funcţională şi ilustrează tematic lucrările de sculptură care se regăsesc în portofoliul galeriei.

 

REGATTA, viziunea unor servicii integrate la un nivel profesionist 

Recent premiată, divizia de Arhitectură şi Design din cadrul Regatta deţine profesionalismul necesar pentru a transforma orice proiect în realitate şi este doar unul dintre serviciile integrate de a căror expertiză puteţi beneficia, alături de Brokeraj, Consultanţă, Evaluare şi Property & Facility Management.

Specialiştii noştri sunt pregătiţi să vă asigure consultanţa pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare sau închiriere, reprezentare sau vânzare în regim exclusiv a proprietăţilor din toate segmentele imobiliare: investiţii, rezidenţial, terenuri, spaţii de birouri, comerciale, industriale.

În acelaşi timp, divizia de Property & Facility Management vă pune la dispoziţie servicii de administrare eficientă a proprietăţilor cu scopul de a creşte valoarea acestora pe termen lung, gestionarea facilităţilor şi managementul proiectelor. Nordia Residence este unul din proiectele de success administrate de Regatta Real Estate, unul din cele mai “verzi” proiecte din România.

În calitate de lider al industriei autohtone din România, urmărim cu atenţie trendurile şi nevoile pieţei de real estate, motiv pentru care suntem într-un proces organic de extindere şi dezvoltare de noi servicii. Spre exemplu, interesul crescut din ultima perioadă pentru achiziţia imobilelor executate silit a fost motivul pentru care am înfiinţat Departamentul de Executari Silite Bucuresti. Acum, cu Regatta puteţi identifica cele mai bune oferte de preţ apărute pe acest segment al pieţei, fiind în permanentă legătură cu partenerii noştri, Case de Insolvenţă, Birourile  Executorilor Judecătoreşti, banci şi alte instituţii financiare.

 

Valoarea noastră este confirmată de premiile obţinute dar, mai ales de proiectele de succes realizate ani la rândul de o echipă pasionată şi dedicată. În acest an suntem mândri să celebrăm, alături de dvs. 20 de ani de activitate. Împreună deschidem viitorul!