Telefon (+4) 021.232.90.88
Contacteaza-ne office@regatta.ro

Stiri & media » Stiri

« Inapoi

27/01/2014

REGATTA ÎN MALDIVE! Cea mai importantă companie de real estate din România explorează noi posibilități de extindere


Dupa glamurosul proiect exotic Baha Mar – cel mai mare proiect imobiliar din Caraibe, cea mai prestigioasă companie imobiliară din România prospectează, încă de la începutul anului, noi perspective de extindere a activității la nivel internațional. Regatta are în vedere nici mai mult, nici mai puțin decât una dintre cele mai râvnite destinații exotice actuale: insulele Maldive, vizitate recent de către însuși Președintele companiei, Eduard Uzunov, care a dorit să analizeze personal posibilitățile de investiție.

Regatta Imobiliare in Maldive

În Indexul Băncii Mondiale privind țările cu un climat propice mediului de afaceri, insulele Maldive au fost marcate ca destinație de top pentru zona Asiei de Sud încă din anul 2006, în special datorită sistemului politic și legal foarte transparent, care garantează, practic, securitatea investițiilor străine, atât domestice, cât și instituționale.  Astăzi, Guvernul Republicii Maldive, cea mai nouă democrație din lume, a inițiat deja speciale cu potențial economic, pentru care are în vedere dezvoltarea economică prin multiple planuri de investiții. Dintre acestea, zona de real estate reprezintă unul dintre interesele principale în planul de dezvoltare economică al Guvernului Republicii Maldive, lucru care constituie pentru Regatta o nouă oportunitate pentru extinderea activității.

 

Hulhumalé este, în prezent, cel mai ambițios proiect de dezvoltare urbană condus de Guvernul din Maldive, conceput ca o acțiune decisivă în vederea dezvoltării economiei interne și îmbunătățirii calității vieții populației. Din punctul nostru de vedere însă, Hulhumalé reprezintă o nouă oportunitate, prin extinderea serviciilor imobiliare actuale atât  pe segmentul rezidențial, cât și pe cel de terenuri sau proiecte și investiții imobiliare. Conceptul de development care ni s-a prezentat ni s-a părut interesant, fapt pentru care studiem acum diversele opțiuni de colaborare, astfel încât ele să se dovedească a fi optime pentru clienții noștri. Avem deja experiența unor proiecte cu adevărat high-end, precum Baha Mar, așa că ne arătăm încrezători că investitorii și oamenii de afaceri din România vor fi deschiși la noi astfel de oportunități investiționale, a declarat Eduard Uzunov, Președintele Regatta Real-Estate.

 

Conform planului de dezvoltare inițiat de Guvernul Republicii Maldive, până în 2020, anul de finalizare a proiectului, Hulhumalé urmează să fie transformat în oraș de prima clasă la nivel mondial și va cuprinde o populație de aproximativ 60.000 de locuitori. De asemenea, se preconizează că Hulhumalé va deveni catalistul investițiilor străine în mai multe sectoare, cel comercial, educațional și turistic fiind doar câteva dintre ele.

Cu peste 20 ani de activitate pe piaţa imobiliară, Regatta este cea mai importantă companie cu capital integral românesc din industria autohtonă de real estate. Cele trei mari divizii ale companiei Regatta – imobiliare, consultantă financiară si property management – oferă, prin intermediul departamentelor specializate, consultantă imobiliară ce acoperă toate sectoarele pietei de profil.

 

 

.