Telefon (+4) 021.232.90.88
Contacteaza-ne office@regatta.ro

Stiri & media » Stiri

« Inapoi

05/06/2013

REGATTA 20 ANI – OPEN YOUR FUTURE !


 

2013 este anul în care Regatta, cel mai apreciat brand românesc de real estate, împlineste 20 ani. Este un brand solid, care a traversat diverse perioade economice, în urma cărora s-a maturizat si a devenit mai puternic, dovedind că profesionalismul este o gartie a stabilitătii unei companii pe piată în orice conditii.

 

De 20 ani, Regatta este unul dintre cele mai de încredere branduri românesti si brandul-lider în domeniul imobiliarelor.  În 2013, pe parcursul căruia sărbătorim cei 20 de ani de activitate, suntem mândri să putem descrie Regatta ca fiind “The Real Estate Company”.

 

Celebrarea a douăzeci de ani de existentă reprezintă o sărbătoare fără precedent în istoria companiei, dar si o ocazie perfectă pentru a comunica valorile, identitatea si personalitatea brandului Regatta la frumoasa vârstă de 20 ani!

 

De aceea, ne-am hotarât să nu avem o sărbătoare de o zi, ci de un an întreg! Să facem din 2013 un an în care sărbătorim oamenii si visurile, planurile, viziunile lor. Pentru ca Regatta este în primul rând despre oameni: despre bucuria lor atunci când păsesc într-o casă nouă, despre zâmbetul lor atunci când păsesc pe un teren pe care stiu că îsi vor înălța visurile, despre entuziasmul lor când afacerea le prosperă si stiu că e timpul pentru un birou mai mare.

 

De 20 ani, ceea ce face Regatta nu este să vândă case, terenuri sau birouri. De 20 ani, Regatta ajută oamenii să-si împlinească visurile si să deschidă viitorul acela pe care si-l imaginează ei, exact în felul în care si-l imaginează.

 

La cea de-a douazecea sa aniversare, Regatta nu se sărbătoreste pe sine. Ci se întoarce către toti acei oameni cu visuri mărete care le-au împlinit cu Regatta sau care si le vor împlini cu Regatta si îi sărbătoreste pe toti în noua sa campanie: Regatta 20 – “Open Your Future!”