Telefon (+4) 021.232.90.88
Contacteaza-ne office@regatta.ro

Stiri & media » Stiri

« Inapoi

18/06/2013

Cea mai mare companie de Real Estate din România se extinde: Regatta activează divizia de Property & Facility Management


Cu o experienţă de 20 de ani pe piaţa imobiliară din România, compania Regatta – cel mai apreciat brand de Real Estate din România – anunţă lansarea serviciilor de Property & Facility Management.

 

“Lansarea acestei divizii a fost gândită încă din anul 2010, însă până în acest moment planurile companiei s-au concentrat pe brokerajul imobiliar, fiind considerat un business mult mai profitabil. În aceasta perioadă, am fost în permanenta tentati să înfiintăm acest nou department în principal pentru că ne lovim din ce în ce mai des de necesitatea proprietarilor pentru servicii integrate, pe care acum le putem oferi cu toata expertiza necesară, ceea ce ne face să devenim mai încrezatori în succesul acestei divizii” – spune Eduard Mircea Uzunov, Preşedintele Regatta Real Estate.

 

Reuşita unui proiect imobiliar în piaţă presupune existenţa unui property manager bun, care să înţeleagă piaţa de Real Estate şi să deţină abilitaţi puternice de relaţionare cu toate tipurile de clienti, fie că sunt investitori, companii care îşi desfăşoară activitatea în spaţii de birouri, spaţii industriale sau comerciale, precum si dezvoltatori şi locatari din complexe rezidenţiale.

 

“Avem toate fortele necesare pentru reusita acestui department. Profesionistii cu experientă din echipa noastră sunt potriviti pentru asistarea proprietarilor în administrarea proprietătilor pe care acestia le detin. Extinderea serviciilor pe piata de property management se datorează faptului că acest segment este promitător în conditiile în care proprietarii de clădiri, de cele mai multe ori goale, urmăresc să economisească cât mai mult prin reduceri de costuri. Mai mult, interesul nostru este să oferim proprietarilor o gamă de servicii dedicate creşterii valorii pe termen lung a clădirilor pe care le administrăm, iar chiriaşilor o valoare adăugată pentru serviciile pe care aceştia le primesc, fapt ce a devenit din ce în ce mai complex, în condiţiile actuale de piaţă.” declară Bianca Florentina Călin, Head of Property & Facility Management Regatta Real Estate.

 

Printre proiectele pe care astăzi Regatta Real Estate le administrează cu succes este Nordia Residence, unul dintre cele mai verzi proiecte imobiliare din România. Extinderea serviciilor companiei vine în contextul celebrării a 20 de ani de activitate pe piata imobiliară românească, marcata si prin campania “Open Your Future”, care se întinde pe tot parcursul anului 2013 si care este dedicată publicului Regatta.

 

Regatta Real Estate este unul dintre jucătorii cheie din domeniul imobiliar, fiind una dintre cele mai importante companii cu capital integral românesc din industria de Real Estate. În 2013, la sărbătorirea a 20 de ani de activitate ai companiei, Regatta poate fi cu usurinta descrisă ca fiind “The Real Estate Company”.